Valentijn

 


wij zijn uitzonderlijk open op woensdagavond 14 februari
reserveer snel uw tafeltje voor een romantisch diner met uw geliefde

 

hibiscus aperitief, eerste degustatie
apéritif au hibiscus, première dégustation
hibiscus aperitif, first degustation
– – – – –
ierse angus beef
postelein, ponzu, zuurdesem
angus beef irlandais – pourpier, ponzu, levain
irish angus beef – purslay, ponzu, sourdough
– – – –
skrei
bloemkool, mosterd de ster
skrei – chou-fleur, moutarde de ster
skrei – cauliflower, de ster mustard
– – – – –
boschampignons
rypenaer, bellota ham
champignons de bois – rypenaer, jambon belotta
forest mushrooms – reypenaer, belotta ham
– – – – –
jonge franse eend
chantenay wortel, maniguette peper
cannette francais – carotte chantenay poivre maniguette
fillet of young french duck – chantenay carrot, maniguette pepper
– – – – –
bloedsinaas
feuilletine, vanille, limoen
orange sanguine – feuilletine, vanille, citon vert
blood orange – feulletine, vanila, lime

 

valentijnsmenu met apero : € 118,00
met bijpassende wijnen : suppl 38,00

menu st-valentin avec apéro : € 118,00
vins accompagnants : suppl 38,00

st-valentine’s menu with apero : € 118,00
assorted wines : suppl 38,00

op woensdagavond 14 februari serveren wij uitsluitend dit valentijnsmenu

* Gerechten kunnen allergenen bevatten, zoals opgesomd in de eu verordening n° 1169/2011. Indien u een intolerantie heeft, graag een seintje vooraf zodat wij u, in overleg, aangepaste gerechten kunnen serveren.

TERUG