menu d’Artagnan

Onze menu d’Artagnan is een gastronomisch menu met kwaliteitsvolle seizoensproducten,
zorgvuldig geselecteerd en creatief bereid door de chef

gastronomische voorproevertjes
amuses gastronomiques
gastronomic bites 

– – – – –

kumato - stracciatella, colatura
kumato - stracciatella, colatura
kumato – stracciatella, colatura

- - - - -

* koningskabeljauw - zeeuwse mossel, jonge prei
cabillaud royal - moules de Zélande, poireau jeune
royal cod fish - Zeeland mussel, young leek

- - - - -

ierse ossenhaas - romanesco, pijnboompit, maniguette peper
filet pur irlandais - romanesco, pignon de pin, poivre maniguette
irish filet pur – romanesco, pine tree kernel, maniguette pepper

- - - - -

kers - mascarpone, kriek lambic
cerise – mascarpone, kriek lambic
cherry – mascarpone, kriek lambic

3-gangenmenu d’Artagnan : 70,00 – met bijpassende wijnen + 29,00
4-gangenmenu d’Artagnan : 82,00 – met bijpassende wijnen + 38,00