menu d’Artagnan

Onze menu d’Artagnan is een gastronomisch menu met kwaliteitsvolle seizoensproducten,
zorgvuldig geselecteerd en creatief bereid door de chef

gastronomische voorproevertjes
amuses gastronomiques
gastronomic bites 
- - - - -
friander kalf - geelvin tonijn, rucola
veau friander - thon albacore, roquette
friander veal - yellowfin tuna, arugula
- - - - -
* zalmforel - korenaarasperge, venkel, dille

truite saumonée - asperge des sables, fenouil, aneth
salmon trout - sand asparagus, fennel, dill
- - - - -
parelhoen - artisjok, girolle, barigoule
pintadeau - artichaut, girolle, barigoule
guinea fowl - artichoke, chanterelle, barigoule
- - - - -
kers - amandel, vlierbloesem
cerise - amande, fleur de sureau
cherry - almond, elderflower

3-gangenmenu d’Artagnan : 72,00 – met bijpassende wijnen + 29,00
4-gangenmenu d’Artagnan : 84,00 – met bijpassende wijnen + 38,00