restaurant d'Artagnan

hedendaagse klassieke gastronomie

Restaurant d’Artagnan is gelegen in hartje Leuven. Buiten een persoonlijk onthaal en warme gastvrijheid, vind je er een beperkte menukaart met de nieuwste creaties en overheerlijke klassiekers. Versheid, eerlijkheid en respect voor het product staan centraal.

Het majestueuze herenhuis met rustgevend interieur en een prachtig, uniek tuinterras vormt de perfecte locatie voor een oase van rust, gecombineerd met een smaakvolle culinaire beleving.

Restaurant d'Artagnan | TableFever

menu

Naast de verfijnde degustatiemenu d’Artagnan en de beperkte à la carte, bieden we ook een dagelijks wisselend business-menu.
Op zoek naar een unieke culinaire ervaring voor een business event of een gezellig samenzijn met vrienden of familie? Wij bieden u de perfecte locatie.


meetings & events

d'Artagnan, gelegen in hartje Leuven, is de ideale locatie voor al uw zakelijke evenementen of gezellige familiefeesten.
Uitgerust met voldoende faciliteiten en verschillende combineerbare ruimtes, bieden wij een stijlvolle en persoonlijke aanpak.
De drie bestekjes in de Michelingids en de mooie score bij Gault&Millau zijn een kroon op het gastronomisch werk van de afgelopen jaren.

Invulling van uw bedrijfsevent of familiefeest, al dan niet met voorafgaandelijke receptie, formules aan tafel of walking dinners zijn individueel te bespreken. Bij mooi weer kan er gebruik worden gemaakt van ons prachtig tuinterras. Contacteer ons voor een offerte op maat.


Restaurant d'Artagnan | TableFever
Restaurant d'Artagnan | TableFever

tuinterras

Ons betoverende tuinterras, een verborgen oase in hartje Leuven, biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid. Omgeven door groen en bloemen, geniet u hier in alle rust van onze culinaire hoogstandjes. Ontsnap aan de drukte en laat u verrassen door de unieke combinatie van gastronomie en natuur.