Menu d’Artagnan

Onze menu d’Artagnan is een gastronomisch menu met kwaliteitsvolle seizoensproducten, zorgvuldig geselecteerd en creatief bereid door de chef.

zeeduivel – rode biet – kumquat
lotte – betterave rouge – kumquat
monkfish – red beetroot – kumquat

– – – – 

* vol-au-vent fazant – trompette de la mort – mousseline
vol-au-vent faisan – trompette de la mort – mousseline
vol-au-vent pheasant – trompette de la mort – mousseline

suppl herfsttruffel – truffe d’automne – autumn truffle : + 15,00

– – – – –

inlands hert – knolselder – spruit – dadel
cerf régional – céleri-rave – chou de Bruxelles – datte
regional deer – celeriac – Brussels sprout – date

– – – – –

doyenné peer – praliné – hazelnoot
poire doyenné – praliné – noisette
doyenne pear – praliné- hazelnut

3-gangenmenu d’Artagnan : 65,00 – met bijpassende wijnen + 25,00
4-gangenmenu d’Artagnan : 75,00 – met bijpassende wijnen + 30,00

A LA CARTETERUG