Menu d’Artagnan

Onze menu d’Artagnan is een gastronomisch menu met kwaliteitsvolle seizoensproducten, zorgvuldig geselecteerd en creatief bereid door de chef

gastronomische voorproevertjes
amuses gastronomiques
gastronomic bites 

– – – – –

ierse angus beef – postelein, ponzu, zuurdesem
angus beef irlandais – pourpier, ponzu, levain
irish angus beef – purslay, ponzu, sourdough

– – – – –

*skrei – bloemkool, mosterd de ster
skrei – chou-fleur, moutarde de ster
skrei – cauliflower, de ster mustard

– – – – –

jonge franse eend – chantenay wortel, maniguette peper
cannette francais – carotte chantenay poivre maniguette
fillet of young french duck – chantenay carrot, maniguette pepper

– – – – –

bloedsinaas – feuilletine, vanille, limoen
orange sanguine – feuilletine, vanille, citon vert
blood orange – feulletine, vanila, lime

3-gangenmenu d’Artagnan : 70,00 – met bijpassende wijnen + 29,00
4-gangenmenu d’Artagnan : 82,00 – met bijpassende wijnen + 38,00

A LA CARTETERUG