Menu d’Artagnan

Onze menu d’Artagnan is een gastronomisch menu met kwaliteitsvolle seizoensproducten, zorgvuldig geselecteerd en creatief bereid door de chef.

brasvar – gerookte rivierpaling – colatura di Alici
brasvar – anguille fumé – colatura di Alici
brasvar – smoked eel – colatura di Alici

– – – – –

* schelvisfilet – kokkels – vongole veraci – citroengras
filet d’aiglefin – coque – vongole veraci – citronelle
fillet of haddock – cockle – vongole veraci – lemon grass

– – – – –

filet pur Iers rund – caponata – akkerzwam – hasselback
filet pur de boeuf Irlandais – caponata – champignons des champs – hasselback
filet pur of Irish beef – caponata – field mushrooms – hasselback

– – – – –

kers – vlierbloesem – callebaut
cérise – sureau – callebaut
cherry – elderflower – callebaut

3-gangenmenu d’Artagnan : 62,00 – met bijpassende wijnen + 24,00
4-gangenmenu d’Artagnan : 74,00 – met bijpassende wijnen + 30,00

A LA CARTETERUG