Valentijnsmenu 2019

Sprankelend Hibiscus aperitief – Eerste Degustatie
Apéritif mousseux au hibiscus – Première Dégustation
Sparkling hibiscus aperitif – First Degustation

– – – – –

Carpaccio inktvis, Paprika, basilicumolie, Zallotti Blossom
Carpaccio d’ encornet, huile à la basilic, Zallotti Blossom
Carpaccio of squid, basil oil, Zallotti Blossom

– – – – –

Velouté groene Linzen van Puy,
waterkers, gemacereerde wintertruffel
Velouté de lentille de Puy, cresson, truffe d’hiver marinées minute
Velouté of lentils of Puy, watercress, shortly marinated winter truffle

– – – – –

Skrei
Bloemkool risotto, tempura rode ui, crème van piccalilli
Skrei, risotto au choux fleur, tempura d’onion rouge, crème de piccalilli
Skrei risotto of cauliflower, tempura of red onion, cream of piccalilli

– – – – –

Jonge bosduif, wortel, schorseneer, andoorn, Gandaham
Pigeon ramier, carottes, salsifis, crosne, jambon de Ganda
Wood pigeon, carottes, scorzonera, crosne, Ganda ham

– – – – –

Granité bloedsinaas
sabayon karnemelk, kletskop, caramel salé
Granité d’orange sanguine, sabayon au babeurre, kletskop, caramel salé
Granita of blood orange, sabayon of uttermilk, kletskop, salted caramel

Valentijnsmenu met Apero, Bru en Illy Koffie of Mighty Leaf Thee € 98,00
All in € 128,00

Menu St-Valentin avec Apéro, Bru et Illy Café ou Mighty Leaf Thé € 98,00
All in € 128,00

St-Valentine’s Menu with Apero, Bru and Illy Coffee or Mighty Leaf Tea €98,00
All in € 128,00

Gerechten kunnen allergenen bevatten, zoals opgesomd in de EU verordening
N° 1169/2011. Indien u een intolerantie heeft, graag een seintje vooraf, zodat wij u, in overleg, aangepaste gerechten kunnen serveren.