Valentijn

Sprankelend Hibiscus aperitief, eerste degustatie
Apéritif mousseux au hibiscus, première dégustation
Sparkling hibiscus aperitif, first degustation

– – – – –

Dorade
Granny Smith, avocado, ponzu
Daurade, Granny Smith, avocat, ponzu
Dorade, Granny Smith, avocado, ponzu

– – – – –

Winterpeen en knolselder
Chorizo, kervel
Carottes et céleri-rave, chorizo, cerfeuille
Carrots and celeriac, chorizo, chervil

– – – – –

Rode mul
Spinazie, Verjus, Reypenaer vsop
Rouget barbet, epinards, verjus, Reypenaer vsop
Red mullet, spinach, verjus, Reypenaer vsop

– – – – –

Frianderkalf – zwezerik en filet
Groene kool, schorseneer, ratte, portjus
Veau Friandre – ris de veau et filet
chou vert, salsifis, ratte, jus au porto
Friander veal – sweetbreads and fillet
green cabbage, scorzonera, ratte, portjus

– – – – –

Ruby chocolade
Pompelmoes, lindeboomhoning
Ruby chocolat, pomelo, miel de tilleul
Ruby chocolate, grapefruit, lime honey

 

Valentijnsmenu met apero, Bru en Illy koffie of Mighty Leaf thee : € 98,00
All in : € 128,00

Menu St-Valentin avec apéro, Bru et Illy café ou Mighty Leaf thé : € 98,00
All in : € 128,00

St-Valentine’s Menu with apero, Bru,  Illy coffee or Mighty Leaf tea : € 98,00
All in : € 128,00

* Gerechten kunnen allergenen bevatten, zoals opgesomd in de eu verordening n° 1169/2011. Indien u een intolerantie heeft, graag een seintje vooraf zodat wij u, in overleg, aangepaste gerechten kunnen serveren.

TERUG