Menu d’Artagnan

Antipasta wild
Gerookte everzwijnham, gebraden hertfilet, terrine haas,
notenslaatje, gefermenteerde groentjes, brioche
Antipasta de gibier
Jambon de marcassin fumé, filet de cerf rôti, terrine de liévre
Salade aux noix, légumes fermentés, brioche
Antipasta of game
Smoked ham of wild boar, roasted deer, paté of hare
Nuts salad, fermentated vegetables, brioche

– – – – –

* Matse
Wildbouillon, tuinkruidenflensjes
* Matza
bouillon de gibier, crêpes aux fines herbes
* Matzo
bouillon of game, pancakes with green herbs

– – – – –

** Kalfszwezerikken
Oosters gelakt, boschampignons, bosui
** Ris de veau
lacqué à l’Oriental, champignons de bois, cébette
** Veal sweet breads
Oriental style lacced, forest mushrooms, scallion

– – – – –

Fazant
Grondwitloof, spruiten op Luikse wijze, kroketjes, jus speculoos
Faisan
Chicons plein terre, choux de Bruxelles Liègoise, croquettes, jus spéculoos
Pheasant
Brussels chicory, brussels sprouts Liège style, croquettes, speculoos jus

– – – – –

Biscuit mascarpone, citrus, witte chocolade
Exotisch fruit, sorbet passie mango
Biscuit mascarpone, citrus, chocolat blanc
Fruits exotiques, sorbet passion mango
Biscuit mascarpone, citrus, white chocolate
Exotic fruits, sorbet passion mango

Op zaterdagavond serveren wij enkel dit menu

kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00

3-gangenmenu : € 58,00 – bijpassende wijnen : + € 22,00

4-gangenmenu (*) : € 68,00 – bijpassende wijnen : + € 27,00

5-gangenmenu (*)+(**) : € 83,00 – bijpassende wijnen : + € 30,00

TERUG