Menu d’Artagnan

Carpaccio inktvis
Paprika, basilicumolie, Zallotti Blossom
Carpaccio d’ encornet
huile à la basilic, Zallotti Blossom
Carpaccio of squid
basil oil, Zallotti Blossom

– – – – –

*Velouté groene Linzen van Puy
waterkers, gemacereerde wintertruffel
*Velouté de lentille de Puy
cresson, truffe d’hiver marinées minute
*Velouté of lentils of Puy
watercress, shortly marinated winter truffle

– – – – –

**Skrei
Bloemkool risotto, tempura rode ui, crème van piccalilli
**Skrei
risotto au choux fleur, tempura d’onion rouge, crème de piccalilli
**SkreI
risotto of cauliflower, tempura of red onion, cream of piccalilli

– – – – –

Jonge bosduif
wortel, schorseneer, andoorn, Gandaham
Pigeon ramier
carottes, salsifis, crosne, jambon de Ganda
Wood pigeon
carottes, scorzonera, crosne, Ganda ham

– – – – –

Granité bloedsinaas
sabayon karnemelk, kletskop, caramel salé
Granité d’orange sanguine
sabayon au babeurre, kletskop, caramel salé
Granita of blood orange
sabayon of buttermilk, kletskop, salted caramel

– – – – –

Op zaterdagavond serveren wij enkel dit menu

kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00

3-gangenmenu : € 60,00 – bijpassende wijnen : + € 22,00

4-gangenmenu (*) : € 72,00 – bijpassende wijnen : + € 29,00

5-gangenmenu (*)+(**) : € 87,00 – bijpassende wijnen : + € 32,00

TERUG