Onze menu d’Artagnan is een gastronomisch menu met kwaliteitsvolle seizoensproducten, zorgvuldig geselecteerd en creatief bereid door de chef
wild everzwijnhaasje – pecannoot – knolselder
marcasin sauvage – noix de pécan – céleri-rave
wild boar – pecan – celeriac
– – – – –
* witte heilbot – eekhoorntjesbrood – aardpeer
flétan – cèpe – topinambour
halibut – boletus – Jerusalem artishoke
– – – – –
inlandse fazant – spruitjes – pomme boulangère
faisan belge – chou de bruxelles – pomme boulangère
regional pheasant – Brussels sprout – pomme boulangère
– – – – –
zwarte chocolade – dulce de leche – kalamansi
chocolat noir – dulce de leche – kalamansi
peach – dulce de leche – kalamansi
3-gangenmenu d’Artagnan : 65,00 – met bijpassende wijnen + 25,00
4-gangenmenu d’Artagnan : 75,00 – met bijpassende wijnen + 32,00