Menu d’Artagnan

Onze menu d’Artagnan is een gastronomisch menu met kwaliteitsvolle seizoensproducten, zorgvuldig geselecteerd en creatief bereid door de chef.

hamachi – red meat radish – bloody mary
hamachi – red meat radish – bloody mary
hamachi – red meat radish – bloody mary

– – – – –

* koningskabeljauw – spitskool – jus strandkrab
cabillaud royal – chou pointu – jus de crabe enragé
royal cod fish – cabbage – shore crab sauce

– – – – –

jonge franse eend  – cantharel – cevenne ui – vijg
canard jeune francais – cantharel – onion cevenne – figue
young french duck – cantharel – cevenne onion – fig

– – – – –

abrikoos – amandel – ronde rijst
abricot – amande – ris rond
apricot – almond – round rice

 

3-gangenmenu d’Artagnan : 62,00 – met bijpassende wijnen + 24,00
4-gangenmenu d’Artagnan : 74,00 – met bijpassende wijnen + 30,00

A LA CARTETERUG