Menu d’Artagnan

 

Brasvar
zwarte rammenas, ansjovis, zilverui
Brasvar
radis noir, anchois, petits oignons
Brasvar
black radish, anchovy, pearl onion

– – – – –

* Wilde Heilbot
primeur asperges, citroenverbena
* Filet de flétan sauvage
asperges primeurs, verbena de citron
* Fillet of white wild halibut
primeur asparagus, lemon verbena

– – – – –

** Poperingse hopscheuten
hoev-ei, grijze garnaal, waterkers
** Jets de houblon de Poperinge
Œuf de ferme, crevettes grises, cresson de la Fontaine
** Hop sprouts of Poperinge
Farm egg, grey shrimps, watercress

– – – – –

Parelhoen Patte Noir
knolselder, boerenkool, garam masala jus
Pintadeau Patte Noir
céleri-rave, chou frisé, jus garam masala
Patte Noir Guineafowl
celeriac, leaf cabbage, garam masala sauce

– – – – –

Bloedsinaas
oranjebloesem, peperkoek
Orange sanguine
fleur d’oranger, pain d’epices
Blood orange
orange flower, cinnamon bread

 

Op zaterdagavond serveren wij enkel dit menu

kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00

3-gangenmenu : € 60,00 – bijpassende wijnen : + € 22,00
4-gangenmenu (*) : € 72,00 – bijpassende wijnen : + € 29,00
5-gangenmenu (*)+(**) : € 92,00 – bijpassende wijnen : + € 32,00

Gerechten kunnen allergenen bevatten, zoals opgesomd in de eu verordening n° 1169/2011. Indien u een intolerantie heeft, graag een seintje vooraf zodat wij u, in overleg, aangepaste gerechten kunnen serveren. 

TERUG