Zandvis
carpaccio, Crème rode biet, chioggia, mierikswortel dressing
Charbonnier
carpaccio, Crème betterave rouge, chioggia, dressing au raifort
Sablefish
carpaccio, cream of beetroot, Chioggia, horseradish dressing
– – – – –
* Sint Jacobsvrucht
knolselder, muskaatpompoen, crumble Serranoham
* Saint- Jacques
celeri rave, musquée de Provence, crumble de jambon de Serrano
* Sea Scallops
celeriac, butternut, crumble of Serrano ham
– – – – –
** Fazant
Vol-au-Vent, boschampignons
** Faisant
Vol-au-Vent, champignons de bois
** Pheasant
Vol-au-Vent, forest mushrooms
– – – – –
Hert filet
rode kool, grondwitloof, wildjus
Filet de cerf
choux rouge, chicons de Bruxelles pleine terre, jus de gibier
Fillet of deer
red cabbage, full ground Brussels chicory, Game sauce
– – – – –
Clementine
witte chocolade, meringue kardemon
Clémentine
chocolat blanc, meringue cardamome
Clementine
white chocolate, meringue cardamom
Op zaterdagavond serveren wij enkel dit menu
kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00
3-gangenmenu : € 60,00 – bijpassende wijnen : + € 22,00
4-gangenmenu (*) : € 72,00 – bijpassende wijnen : + € 29,00
5-gangenmenu (*)+(**) : € 84,00 – bijpassende wijnen : + € 32,00
* Gerechten kunnen allergenen bevatten, zoals opgesomd in de eu verordening n° 1169/2011. Indien u een intolerantie heeft, graag een seintje vooraf zodat wij u, in overleg, aangepaste gerechten kunnen serveren.