Menu d’Artagnan

Sot – l’y – Laisse
Ginette Natural Fruit Bio, Pecorino Romano, Indian Summer salade, dressing ansjovis
Sot –  l’y – Laisse
Ginette natural fruit Bio, Pecorino Romano, salade été Indien, dressing anchois
Chicken Oysters
Ginette natural fruit bio, Pecorino Romano, Indian Summer salad, anchovy dressing

– – – – –

* Black Tiger Scampi
venkel, cocosmelk, steranijs, tuinkruiden           
* Scampi Black Tiger
fenouil, lait de coco, anis étoilé, fines herbes
* Black Tiger prawns
fennel, coconut milk, star anise, green herbs

– – – – –

** Zeeduivel
panade tomaat amandel, Coulis pompoen van Oma Nicole’s oogst
** Lotte
panade tomates amandes, coulis de citrouille récolte Grand – mère Nicole
** Monkfish
panade tomatoes almond, pumpkin coulis Grandma Nicole’s harvest

 – – – – –

Wilde Eend : filet en geconfijte bil
eekhoorntjesbrood, schorseneer, warmoes, wildjus
Canard sauvage: filet et cuisse confit
cèpes de Bordeaux, salsifis, blette, jus de gibier
Wild duck: fillet and confit of the legg
penny Bun, salsify, chard, game sauce

– – – – –

Steenvruchten
tartelette citroenroom, sorbet Yuzu
Fruits de drupe
tartelette crème de citron, sorbet Yuzu
Stone fruits
tartelette cream of lemon, sorbet of Yuzu

 

 

Op zaterdagavond serveren wij enkel dit menu

kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00

3-gangenmenu : € 60,00 – bijpassende wijnen : + € 22,00

4-gangenmenu (*) : € 72,00 – bijpassende wijnen : + € 29,00

5-gangenmenu (*)+(**) : € 89,00 – bijpassende wijnen : + € 32,00

Gerechten kunnen allergenen bevatten, zoals opgesomd in de eu verordening n° 1169/2011. Indien u een intolerantie heeft, graag een seintje vooraf zodat wij u, in overleg, aangepaste gerechten kunnen serveren. 

TERUG