Menu d’Artagnan

Burrata – smaaktomaten, gerookte amandel
Burrata – tomates, amande fumé
Burrata – tomatoes, smoked almond

—–

* Grietmoot – spitskool, witte Hoegaarden
* Darne de barbue – chou pointu, Hoegaarden blanc
* Brill – chou pointu, white Hoegaarden

—–

Brasvar – courgette, polenta, salie
Brasvar – courgette, polenta, sauge
Brasvar – zucchini, polenta, sauge

—–

Steenvruchten – Rixensart honing, granola
Drupes – miel de Rixensart, granola
Stonefruit – Rixensart honey, granola

kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00

3-gangenmenu : € 60,00 – bijpassende wijnen : + € 24,00
4-gangenmenu (*) : € 72,00 – bijpassende wijnen : + € 30,00

Indien u aanpassingen wenst aan het menu, kan dit steeds vooraf overlegd worden bij uw reservatie. Allergieën of intoleranties vernemen wij ook graag vooraf.

 

Kindermenu (tot 12 jaar)
€ 27,00

Artisanaal kaaskroketje of bordje gerookte zalm

Filet pur of vis van de dag
bijpassende garnituren

Ijsje
chocoladesaus of vers fruit

* Gerechten kunnen allergenen bevatten, zoals opgesomd in de eu verordening n° 1169/2011. Indien u een intolerantie heeft, graag een seintje vooraf zodat wij u, in overleg, aangepaste gerechten kunnen serveren. 

Tijdens de 1e fase van de heropening hebben wij beslist het restaurant te openen op donderdag (lunch en diner), op vrijdag (lunch en diner) en op zaterdag (diner).

AFHAAL TERUG