Menu d’Artagnan

Makreelfilet, koud gegaard, marinade piccalilli, bloemkool rasp
Filet de Maquereau, cuit froid, marinade de piccalilli, chou-fleur râpée
Fillet of Mackerel, cold cooked, marinated with piccalilli, shredded cauliflower

– – – – –

 * Bouillabaisse schaal- en schelpdieren, lookbrood, rouille         
* Bouillabaisse crustacées, pain à l’ail, rouille
* Bouillabaisse crustaceans, garlic bread, rouille

– – – – –

** Jonge bosduif, witloof, roodlof, molsla
** Pigeon ramier, chicons de Bruxelles, radicchio, dent-de-lion
** Wood pigeon, Brussels chicory, radicchio, dandelion

– – – – –

Everzwijn, licht gerookt, knolselder, stoemp spruitjes en spek, wildjus
Marcassin, légèrement fumé, celeri rave, stamppot de choux de Bruxelles aux lardons, jus de gibier
Wild boar, lightly smoked, celeriac, mash pot of Brussels sprouts and bacon, Game sauce

– – – – –

St Rémy peer, Tonka, amandel, kaneelijs, zwarte chocolade, crumble havermout
Poire St-Rémy, Tonka, amandes, glace à la canelle, chocolat noir, crumble d’avoine
St-Rémy pear, Tonka, almonds, cinnamon ice cream, black chocolate, crumble of oats

 

Op zaterdagavond serveren wij enkel dit menu

kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00

3-gangenmenu : € 60,00 – bijpassende wijnen : + € 22,00

4-gangenmenu (*) : € 72,00 – bijpassende wijnen : + € 29,00

5-gangenmenu (*)+(**) : € 84,00 – bijpassende wijnen : + € 32,00

Gerechten kunnen allergenen bevatten, zoals opgesomd in de eu verordening n° 1169/2011. Indien u een intolerantie heeft, graag een seintje vooraf zodat wij u, in overleg, aangepaste gerechten kunnen serveren. 

TERUG