Menu d’Artagnan

Onze menu d’Artagnan is een gastronomisch menu met kwaliteitsvolle seizoensproducten, zorgvuldig geselecteerd en creatief bereid door de chef.

koningskabeljauw – zoete aardappel – pomelo – lavas
cabillaud royal – patate douce – pomelo – lavas
royal cod – sweet potato – pomelo – lavas

– – – – 

* boschampignons – tagliatelle – salie – fontina
* champignons de bois – tagliatelle – sauge – fontina
* forest mushrooms – tagliatelle – sage – fontina

– – – – 

inlands hertfilet – knolselder – roscoff ui – balsamico – pecan
filet de cerf régional – céleri-rave – oignon roscoff – balsamico – peca
fillet of regional deer – celeriac – roscoff onion – balsamico – pecan

– – – – 

cox appel – crème anglaise – caramel salé – tonka
pomme cox – crème anglaise – caramel sale – tonka
cox apple – crème anglaise – caramel sale – tonka

 

3-gangenmenu d’Artagnan : 60,00 – met bijpassende wijnen + 24,00
4-gangenmenu d’Artagnan : 72,00 – met bijpassende wijnen + 30,00

A LA CARTETERUG