Menu d’Artagnan

Zeeduivel huisgerookt
Fukomoto, citrus en clementines eigen oogst, iceberg, roze peper
Lotte fumé maison
Fukumoto, citron et clémentines propre récolte, iceberg, poivre rose
Home smoked monkfish
Fukumoto, lemon and clementines own harvest, iceberg, pink pepper

– – – – –

* Hoki
Miso, raapjes, wortel, Chinese kool, Japanse dipsaus met daikon
* Hoki
Miso, daikon, navets, carotte, choux de Pékin, trempette Japonais au daikon
* Hoki
Miso, daikon, turnips, carrot, napa cabbage, Japanese dip with daikon

– – – – –

** Risotto Carnaroli (mét herfsttruffel + € 10,00)
boschampignons, Andes asperges, Pecorino Romano
il Pane Carasau di Sardegna
** Risotto Carnaroli (aux truffes d’automne + € 10,00)
Champignons de bois, asperges d’Andes, Pecorino Romano
il Pane Carasau di Sardegna
** Risotto Carnaroli (with autumn truffle + € 10,00)
Forest mushrooms, Andes asparagus, Pecorino Romano

– – – – –

Hertfilet
Crumble noten, seizoensgroentjes, andoorn, poivrade acht kruiden
Filet de cerf
Crumble de noix, légumes saisonnier, crosne, poivrade huit épices
Fillet of deer
Crumble of nuts, seasonal vegetables, crosne, poivrade jus, eight spices

– – – – –

Nashi peer
Nonpareil amandelen, Sultana rozijnen, vanille, sabayon Elexir d’Anvers
Poire Nashi
Amandes nonpareil, raisins Sultana, vanille, sabayon Elexir d’Anvers
Nashi Pear
Nonpareil almonds, sultana raisins, vanilla, sabayon Elexir d’Anvers

– – – – –

Op zaterdagavond serveren wij enkel dit menu

kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00

3-gangenmenu : € 58,00 – bijpassende wijnen : + € 22,00

4-gangenmenu (*) : € 68,00 – bijpassende wijnen : + € 27,00

5-gangenmenu (*)+(**) : € 83,00 – bijpassende wijnen : + € 30,00

TERUG