Menu d’Artagnan

Haasjes Barbarie eend
Fregola di Sardo, noten crumble, abrikoos, vijg, ambachtelijke honing
Aiguillettes de canard Barbarie
Fregola di Sardo, crumble aux noix, abricots, figues, miel artisanal
Needle fillet of Barbarie duck
Fregola di Sardo, nuts crumble, apricots, figs, artisanal honey

– – – – –

* Primeur asperges
Mechelse en groene, langzaam gegaarde varkenswangetjes
* Asperges primeur
Malinois et vertes, joues de porc cuit en bas temperature
* First asparagus
regional and green, porc cheeks slowly cooked

– – – – –

** Poperingse hopscheuten van boer Geert
grijze garnaaltjes, bloemkool, tomaat
** Jets de houblon de Poperinge du fermier Geert
crevettes grises, choux fleur, tomates
** Hop sprouts of Poperinge grown by farmer Geert
grey shrimps, cauliflower, tomatoes

– – – – –

Schots lam, filet en bout
gekneusde nieuwe aardappel, olijf, kappers, munt en peterselie, 
potpourri boontjes,  lamsjus gefermenteerde look

Agneau Ecossais, le filet et le gigot
pommes de terre nouvelle écraser, olives, câpres, menthe et persil,
potpourri d’haricots, jus d’agneau à l’ail fermenté
Scottish lamb, fillet and leg
mached new potatoes, olives, capers, mint and parsley,
potpourri of beans, lamb sauce with fermented garlic

– – – – –

Citrusfruit
flensjes, Triple Sec, vanille roomijs, gezouten caramel
Agrumes
crêpes, Triple Sec, Crème glace vanille, caramel salé
Citrusfruits
pancakes, Triple Sec, vanilla ice cream, salted caramel

– – – – –

Op zaterdagavond serveren wij enkel dit menu

kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00

3-gangenmenu : € 60,00 – bijpassende wijnen : + € 22,00

4-gangenmenu (*) : € 72,00 – bijpassende wijnen : + € 29,00

5-gangenmenu (*)+(**) : € 89,00 – bijpassende wijnen : + € 32,00

TERUG