Menu d’Artagnan

Schelvis – pompoen, pinda
Aiglefin – potiron, arachide
Haddock – squach, peanut
—–
* Fazant – kalfszwezerik, boschampignons
* Faisan – ris de veau, champignons de bois
* Pheasant – veal sweet bread, forest mushrooms
—–
Hert – rode kool, gratin, zwarte peper
Cerf – chou rouge, gratin, poivre noir
Deer – red cabbage, gratin, black pepper
—–
Chocotoff – appel, kastanje
Chocotoff – pommes, châtaigne
Chocotoff – apple, chestnut

kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00

3-gangenmenu : € 60,00 – bijpassende wijnen : + € 24,00
4-gangenmenu (*) : € 72,00 – bijpassende wijnen : + € 30,00

Indien u aanpassingen wenst aan het menu, kan dit steeds vooraf overlegd worden bij uw reservatie. Allergieën of intoleranties vernemen wij ook graag vooraf.

 

Kindermenu (tot 12 jaar) – € 27,00
Artisanaal kaaskroketje of bordje gerookte zalm

Filet pur of vis van de dag, bijpassende garnituren

Ijsje met chocoladesaus of vers fruit

* Gerechten kunnen allergenen bevatten, zoals opgesomd in de eu verordening n° 1169/2011. Indien u een intolerantie heeft, graag een seintje vooraf zodat wij u, in overleg, aangepaste gerechten kunnen serveren. 

Wij serveren dit menu en de à la carte op donderdag (lunch en diner), op vrijdag (lunch en diner) en op zaterdag (diner).

Voor groepen vanaf 15 personen openen wij ook op andere dagen en zijn er eveneens groepsmenu’s verkrijgbaar. Vraag gerust bijkomende info.

AFHAAL TERUG