Menu d’Artagnan

 

Dorade
Granny Smith, avocado, ponzu
Daurade, Granny Smith, avocat, ponzu
Dorade, Granny Smith, apvocado, ponzu

– – – – –

* Skrei
spinazie, verjus, Reypenaer vsop
* Filet de skrei, epinards, verjus, Reypenaer vsop
* Fillet of skrei, spinach, verjus, Reypenaer vsop

– – – – –

** Kalfszwezerik
chutney wortel, mousseline met citroentijm
** Ris de Veau, chutney de carottes, mousseline au thym citron
** Veal sweetbreads, chutney of carrots, lime thyme

– – – – –

Bosduif
groene kool, schorseneer, ratte, portjus
Pigeonneau, chou vert, salsifis, ratte, jus au porto
Wood pigeon, green cabbage, scorzonera, ratte, portjus

– – – – –

Ruby chocolade
pompelmoes, lindeboomhoning
Ruby chocolat, pomelo, miel de tilleul
Ruby chocolate, grapefruit, lime honey

 

Op zaterdagavond serveren wij enkel dit menu

kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00

3-gangenmenu : € 60,00 – bijpassende wijnen : + € 22,00
4-gangenmenu (*) : € 72,00 – bijpassende wijnen : + € 29,00
5-gangenmenu (*)+(**) : € 85,00 – bijpassende wijnen : + € 32,00

Gerechten kunnen allergenen bevatten, zoals opgesomd in de eu verordening n° 1169/2011. Indien u een intolerantie heeft, graag een seintje vooraf zodat wij u, in overleg, aangepaste gerechten kunnen serveren. 

TERUG