Menu d’Artagnan

Burrata di Piëmontetomatenvariëteiten
basilicum, balsamico, Pane Carasau di Sardegna
Burrata di Piémonte, variétées de tomates
basilic, balsamic, pane Carasau di Sardegna
Burrata di Piedmontvariance of tomatoes
basil, balsamico, pane Carasau de Sardegna
– – – – –
* Bouillabaisseschelpdieren, rouille, lookbrood
* Bouillabaisse, crustaceés, rouille, pain à l’ail
* Bouillabaissecrustaceans, rouille, garlic bread
– – – – –
** KalfszwezerikenOosters gelakt
** Ris de veau, Lacqué à l’Oriental
** Veal sweet breadsLacked Oriental style
– – – – –
Wilde heilbot
asperges, lamsoor, duchesse daslook
beurre blanc Noilly Prat en framboos azijn
Flétan sauvage
asperges, aster maritime, duchesse ail des ours
beurre blanc Noilly Prat et vinaigre de framboise
Wild halibut
asparagus, sea aster, duchesse with bear’s garlic
beurre blanc Noilly Prat and raspberry vinigar
– – – – –
Rood fruit
Marrokaanse munt, coulis, vanille roomijs
Fruits rouges
menthe Marocaine, coulis, glace vanille
Red fruits
Maroccan minth, coulis, vanilla ice cream

– – – – –

Op zaterdagavond serveren wij enkel dit menu

kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00

3-gangenmenu : € 60,00 – bijpassende wijnen : + € 22,00

4-gangenmenu (*) : € 72,00 – bijpassende wijnen : + € 29,00

5-gangenmenu (*)+(**) : € 89,00 – bijpassende wijnen : + € 32,00

Gerechten kunnen allergenen bevatten, zoals opgesomd in de eu verordening n° 1169/2011. Indien u een intolerantie heeft, graag een seintje vooraf zodat wij u, in overleg, aangepaste gerechten kunnen serveren. 

TERUG