Menu d’Artagnan

Friander Kalf
Loch Fynn gerookte zalm, isigny, oesterblad,
gefermenteerde daikon, dressing mango passie
Veau Friander
Saumon fumé Loch Fynn, Isigny, feuille d’huitres,
daikon fermenté, dressing mangue passion
Friander veal
Loch Fynn smoked salmon, Isigny, oyster leave,
Fermentated daikon, mango passion dressing

– – – – –

 * Vongole veraci
spaghetti, look, peterselie
* Vongole veraci
spaghetti, ail, persil
* Vongole Veraci
spaghetti, garlic, parsley

– – – – –

** Rivierpaling in ‘t groen
** Anguille d’eau douce au vert
** Freshwater eel in the green

 – – – – –

Speenvarken
zomergroentjes, grenailles, Meaux mosterd
Cochon de lait,
légumes saissonier, grenailles, moutarde de Meaux
Suckling pig,
seasonal vegetables, grenailles, Meaux mustard

– – – – –

Panna Cotta, vlierbloesem, meloen, Heidebit
Panna Cotta, fleur de Sureau, melon, Heidebit
Panna Cotta, elderflower, melon, Heidebit

Op zaterdagavond serveren wij enkel dit menu

kaasbordje in plaats van het dessert : + € 7,00

3-gangenmenu : € 60,00 – bijpassende wijnen : + € 22,00

4-gangenmenu (*) : € 72,00 – bijpassende wijnen : + € 29,00

5-gangenmenu (*)+(**) : € 89,00 – bijpassende wijnen : + € 32,00

Gerechten kunnen allergenen bevatten, zoals opgesomd in de eu verordening n° 1169/2011. Indien u een intolerantie heeft, graag een seintje vooraf zodat wij u, in overleg, aangepaste gerechten kunnen serveren. 

TERUG