Afhaal

AFHALEN@DARTAGNAN – augustus 2020 –

voorgerecht
gravad lax Schotse zalm – komkommer – radijs                    € 16
vitello tonnato – mosterdzaadjes – kapperappel                   € 16
burrata – smaaktomaten – balsamico ✓                                     € 14

hoofdgerecht
brasvar – courgette – salie                                                                € 22
grietmoot – spitskool – witte Hoegaarden                                € 22
lasagna – aubergine – oregano – Reypenaer ✓                         € 16

dessert
panna cotta – steenfruit                                                                       € 8
tartelette Jonagold – Chantilly                                                           € 8
kaasassortiment                                                                                       € 14

3-gangen menu : voor-, hoofd- en nagerecht : € 40 pp
3-gangen vegetarisch menu : € 36 pp
met kaasassortiment : suppl. € 6 pp
Inbegrepen bij de afhaalgerechten : hapje, huisbereid meergranenbroodje en een zoetje

kidsmenu (tot 12 jaar) : € 25 pp
gerookte zalm of kaaskroketje
balletjes in tomatensaus of rundshamburger
chocolademouse of panna cotta

soep per ½ liter
schaaldierenbisque – grijze garnalen                  € 9

kreeft 700 gram
½ kreeft belle vue – salade – huisbereide mayonaise en cocktail            € 26
½ kreeft gegrild – tuinkruidenboter – rijst                                                            € 28

 Bestellen (24u op voorhand) via info@restaurantdartagnan.be of telefonisch 0475/66.26.25

Afhalen in het restaurant op donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 16u00 en 18u00. Conform de veiligheidsvoorschriften.

Betaling vooraf via overschrijving BE94 4310 7092 1114 KREDBEBB of ter plaatse met Bancontact.